E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Om Veria

Veria er en ledende dansk leverandør av elektriske og vannbaserte gulvvarmesystemer. Selskapet ble grunnlagt i 2006, og systemene selges i dag til 16 land.

Verias produkter distribueres og selges gjennom markedsledende byggvarehus og flisebutikker i en rekke europeiske land.

Foruten salg under eget navn er Veria også underleverandør til en rekke av de ledende merkene innenfor elektrisk gulvvarme i Europa.

Veria dot

 

Visjon

Det er vår visjon at vi …

"ved å forbedre inneklimaet og dermed komfortnivået vil være med på å skape de perfekte rammene for en enda bedre hverdag for deg og din familie"

 

Vår visjon forplikter oss til konstant å utvikle og forbedre våre produkter, slik at de i enda større grad skaper komfort og velvære i hverdagen.

Foruten å utvikle nye og komfortforbedrende produkter er det også vårt mål å gjøre gulvvarme så økonomisk, driftssikkert og miljøvennlig som mulig.

Sist, men ikke minst, ønsker vi å utvikle produkter som sikrer en feilfri og tidsbesparende installasjon.

Kontakt Veria

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om Veria eller våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Tlf. +47 67 17 72 82

mail@veria.dk
 

Planlegg ditt oppussingsprosjekt på få minutter - direkte i nettleseren! Prøv EasyPlanTM

OK

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

> Show details
/*