E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Kvalitet i alle ledd

Et defekt gulvvarmeelement som er innstøpt i betong, er både dyrt og vanskelig å reparere. Det er derfor ekstra viktig at du velger et produkt av høy kvalitet, som sikrer deg mot dyre reparasjoner.

 

Sikkerhet for høy kvalitet

For å sikre deg mot feil tester vi våre produkter atskillige ganger i løpet av produksjonen. Før produktet forlater lageret vårt, testes det enda en gang. Dette er din garanti for et feilfritt produkt som holder like lenge som gulvet.

Quality stamp

 

Verias produkter er produsert i overensstemmelse med kravene i ISO 9001 og ISO 14001 for å sikre en ensartet høy kvalitet i hele verdikjeden.

 

Alle våre produkter leveres i samsvar med relevante internasjonale standarder, noe som sikrer en høy sikkerhet i installasjon og anvendelse.

Ytterligere dokumentasjon om sertifiseringer osv. kan rekvireres på bpm@veria.dk

 

Etisk ansvar

Som en betingelse for å gjøre forretning med Veria krever vi at våre leverandører overholder våre etiske retningslinjer, som beskriver våre krav overfor leverandører ifm. etikk og moral.

 

Kompetent og profesjonell rådgivning

Vår høye produktkvalitet blir understøttet av profesjonell teknisk support og service. Vårt team av dyktige konsulenter gir råd og veiledning i forbindelse med installasjon og feilsøking av våre produkter, slik at du alltid sikres et velfungerende gulvvarmesystem.

 

Målrettet markedsføringskonsept

De aller fleste kunder er interessert og engasjert i sine byggeprojekter, men har ikke alltid den rette kunnskapen til å treffe de riktige beslutningene.

Gjennom vårt sluttbrukerorienterte markedsføringskonsept gir vi deg den nødvendige informasjonen for at du skal kunne treffe de riktige valgene - og på et språk som også legfolk kan forholde seg til.

Kontakt Veria

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om Veria eller våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Tlf. +47 67 17 72 82

mail@veria.dk
 

Planlegg ditt oppussingsprosjekt på få minutter - direkte i nettleseren! Prøv EasyPlanTM

OK

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

> Show details
/*