E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Miljø

Hos Veria er vi oss bevisst vårt miljøansvar, og vi arbeider konstant med å skape så effektive og miljøvennlige produkter som mulig.

 

Ansvar - fra start til slutt

Når vi utvikler nye produkter, bestreber vi oss på å skape de best mulige produktene, men med minst mulig miljøbelastning i produksjonsprosessen.

Earth

 

Selv om et gulvvarmesystem holder i mange år, er det selvfølgelig viktig at produktet ikke belaster miljøet mer enn nødvendig ifm. kassering.

Alle Verias produkter er produsert iht. kravene i EUs RoHs- og WEEE-direktiver, og inneholder derfor ikke bly, kvikksølv, kadmium osv.

 

Den billigste energien er den du ikke bruker

I forbindelse med miljøbelastningen ved oppvarming er det viktig å forstå at belastningen primært er avhengig av husets isoleringsgrad og anvendelsesmønsteret.

Ved å sørge for god isolering og omtanke ved anvendelse av gulvvarmesystemet får du en effektiv, komfortabel og miljøvennlig varmekilde med Verias gulvarmesystemer.

 

Din sikkerhet er vårt ansvar

Alle Veria-produkter er CE-merket og oppfyller dermed kravene til sikker betjening og bruk.

Kontakt Veria

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om Veria eller våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Tlf. +47 67 17 72 82

mail@veria.dk
 

Planlegg ditt oppussingsprosjekt på få minutter - direkte i nettleseren! Prøv EasyPlanTM

OK

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

> Show details
/*