E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Garantiregistrering

Du har nå muligheten til å registrere dine Veria-produkter på nettet, og dermed sikre en enkel tilgang til den utvidede garantien. Les mer om vår garanti her.

 

Fyll ut skjemaene nedenfor, last opp ditt garantibevis og kjøpskvittering og trykk på send. Deretter vil du motta et garantinummer som du bes notere i tilfelle reklamasjon.

 

Garantinummeret er unikt og tilknyttet det registrerte produktet, og du kan derfor bare registrere ett produkt av gangen. Ønsker du å registrere flere produkter, må du fylle ut skjemaet for hvert produkt du ønsker å registrere.

 

I tilfelle reklamasjon kan du kontakte Veria, som vil være behjelpelig med å rekvirere ditt garantibevis og kjøpskvittering.

 

Du kan selvfølgelig også oppnå den utvidede garantien bare ved å fylle ut garantibeviset i installasjonsveiledningen og oppbevare det sammen med kjøpskvitteringen.

Kontakt Veria

Har du spørsmål eller ønsker du å vite mer om Veria eller våre produkter, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Tlf. +47 67 17 72 82

mail@veria.dk
Se gjennom
Se gjennom

Alle felt merket med * må fylles ut

 
OK

Denne nettsiden anvender cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres.

> Show details
/*